Casper alig egy éves, kobaltkék színű hullámos papagáj. Szereti a bojtokat és a laza zsinórokat, és a bújócskát is imádja. Kifejezetten szeret a gallérom alá bújni, ha fáradt. Emellett szeret papírt aprítani, és a tükörben beszélgetni magával. Aranyos kis pelyhes golyó, és  imádja, ha a fejét birizgáljuk. A függönykarnison ül, és a függönyökön is fel-le mászik! Fejjel lefelé lóg a lámpákról is, majd aztán lezuhan.

Mi a kedvenc étele?
Casper fele-fele arányban eszik a Harrison szuper finom madár pelletből, amit az állatorvos ajánlott az Northern Parrots-tól, és a Trillből. Emellett szereti az almát és a leveles zöldeket, mint a spenót és a saláta. Szereti a fűszeres leveleket is, mint a bazsalikom és az oregánó. Saláta, édes gyülölcsök, tyúkhúr, összetört csonthéjasok és alkalmanként főtt tojással összekevert édes háztartási keksz, ezeket mind szereti.

Van kedvenc játéka?
Szereti a csengőket, és mindent, ami zajt csap. Az állatorvosi recepciós azt mondta, hogy az északi papagájoknál van a legnagyobb választék, ezért kipróbáltuk, és Casper mindent imádott! Szereti a zsinóros vagy rendetlenséget okozó játékokat is! Szeret fürdeni és közben a vízzel játszani. Szereti megosztani az ételeket is; eddig kipróbálta már a müzlit, a korpapelyhet, a shreddies-t, a pizzát, a bahjit és a távoli rokonát, a tandoori csirkét.