A Harrison's High Potency Coarse Food 1, 5 és 25 kilós zsákokban kapható. Az összetevők mind teljes kiőrlésűek és alkalmasak lennének akár emberi fogyasztásra is, de ezek papagáj-eledelek. A nagy hatékonyságú takarmányt a madarak életének stresszes időszakaiban, mint például a tollkopás, betegség és szaporodás célszerű adagolni. De a nagytestű fajok, mint például az afrikai szürkék és nagy arák számára fő táplálékként is használható, mivel nekik megnövekedett tápanyagigényük van.

A High Potency Fine Food jobban megfelel a kisebb papagájfajok számára, főleg olyan időszakokban, amikor ezeknek a madaraknak többlet tápanyagigényük van, például például vedlés vagy betegség esetén. Ennek is minden összetevője teljes kiőrlésű és 100%-ban bio. Készen áll a megvásárlásra 1 vagy 5 kilógrammos zacskóban. A High Potency Super Fine 1kg eledel pedig egy finom szemcsés pellet olyan kis papagájok számára, amelyek betegségben szenvednek, fiókákat nevelnek vagy más okból extra táplálkozási igényeik vannak.

Ez utóbbi a legkisebb elérhető nugget méret. Az Adult Lifetime Coarse Food a legtöbb papagáj és papagájszerű madár számára alaptáplálék lehet (az afrikai szürkék és a nagy arák kivételével, amelyeknek nagy hatékonyságú étrendre van szükségük). A megfelelő minőségű és kellően változatos takarmányozás díszmadaraink hosszú és egészséges életének egyik alapvető feltétele. Szervezetük a természetben megszokta a változatos és tartalmas táplálkozást, és erre fogságban tartva is ugyanakkora igényük van - ebben segítenek a Harrison komplett takarmányai.